Penandatanganan MoA dengan Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat, Universiti Putra Malaysia

Tim dari Departemen Ilmu Komputer melakukan penandatanganan MoA dengan Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat, Universiti Putra Malaysia (UPM). Dalam kegiatan yang berlangsung pada tanggal 2 Desember tersebut, Departemen Ilmu Komputer diwakili oleh Prof. Agus Buono (Ketua Departemen), Dr. Imas S Sitanggang (Kaprodi Pascasarjana), Dr. Sri Wahjuni (Kaprodi Sarjana), dan Auzi Asfarian (Komisi Kemahasiswaan). Sementara itu, pihak UPM diwakili oleh YBhg. Prof. Dr. Zulkifli Idrus (Timbalan Naib Canselor Penyelidikan dan Inovasi), Prof. Dr. Rusli Hj Abdullah, (Dekan Fakulti Sains Komputer dan Teknologi Maklumat), serta wakil dekan, ketua departemen, dan kepala unit mobilitas UPM. Acara yang dilaksanakan di FSKTM UPM itu berlangsung hikmat. Setelah penandatanganan, kedua pihak melanjutkan pembicara untuk melaksanakan kerja sama di berbagai bidang, meliputi pertukaran pelajar, penelitian bersama, dan pelaksanaan konferensi internasional.